Mijn hobby is altijd schrijven geweest. Hierin kan ik mij uiten. Ook kan ik mijn fantasie laten stromen. De verhalen en blogs die ik maak zijn geschreven vanuit mijn eigen ervaringen van mijn leven ‘wat was’.
Mijn leven is behoorlijk hobbelig verlopen. Ik geef het een verhaal.
Dit mijn manier van verwerken. Het helpt me.Het kan ook anderen helpen. Misschien herken je gevoelens, situaties en zie je jezelf terug in onrust en tegenslag. Inmiddels zit ik in een goed en fijn leven. Ik kan dealen met wat er geweest is. Ik beweeg nu gewoon mee met de hobbels, dat kost veel minder energie en dat gaat min of meer vanzelf. Mijn leven is behoorlijk leuk geworden, ondanks óf dankzij mijn geschiedenis. Mijn ervaringen gebruik ik nu als kracht. Als referentiekader en als moed.
Nu kan ik me laten meebewegen met alles wat komt, ook om me te laten
verrassen door wat gewoon gebeurt. Mooie ontwikkelingen bij mijn kinderen, nieuwe ontmoetingen met oude vriendschappen, plezier met vrienden en een beetje meehobbelen met alles.
Wat ik merk is dat ik mensen kan ondersteunen en coach daarom heel graag een ieder die geïnteresseerd is in helderheid te krijgen in zijn of haar leven, een frisse kijk op de zaak wil en kiest voor meer levenszin.
Susan Veenstra.